עלה לאתר:
מקלפים את הארטישוק, מנקים אותו ושמים בקערה עם מים ומיץ מלימון טרי (למניעת השחרה).
קוצצים שום וחותכים בצל לרצועות.
את הארטישוק חותכים לרבעים, כסנטימטר כל חתיכה.
מחממים שמן בסיר, מוסיפים כף פפריקה, חצי כפית פלפל שחור, כפית מלח וכף ארישה.
שמים את הארטישוק, הבצל והשום בסיר
ממלאים את הסיר במים עד כיסוי התכולה ומרתיחים על אש גבוהה
לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עם מכסה סגור
כשהארטישוק רך, ניתן לכבות את האש
בתיאבון
המתכון נועד להכוונה כללית בלבד. ייתכנו הבדלים בתוצאות הסופיות עקב שינויים בסוגי החומרים, שיטות ההכנה ותנאי הסביבה. ט.ל.ח, ואין אנו אחראים לכל שינוי בתוצאה הסופית.