עלה לאתר:
מכניסים את תפוחי האדמה לסיר וממלאים מים עד כדי כיסוי
מרתיחים ומנמיכים לאש בינונית
לאחר שהתרככו, מכבים את האש, מסננים ומועכים בקערה
מוסיפים את התבלינים, הכוסברה, והלימון
מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב
במקביל, מחממים שמן בגובה סנטימטר בסיר גבוה (רצוי עם ציפוי למניעת הדבקות)
כשהשמן חם ומתאים לטיגון, שופכים את הבלילה לסיר ומבשלים על אש גבוהה במשך כחמש דקות
מכבים את האש ומכניסים את הסיר לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות
לאחר שהמעקוד השחים (כחצי שעה), מכבים את התנור
הופכים לצלחת ומגישים
בתיאבון
המתכון נועד להכוונה כללית בלבד. ייתכנו הבדלים בתוצאות הסופיות עקב שינויים בסוגי החומרים, שיטות ההכנה ותנאי הסביבה. ט.ל.ח, ואין אנו אחראים לכל שינוי בתוצאה הסופית.