דלג לתוכן
לוגו האתר פותחים שולחן אצל סבתא דייזי
  • ראשי
  • ראשי

פשטידת ירקות

IMG_20210226_132832_388 (002)

עלה לאתר:

22/04/2025

מצרכים

1 בצל בינוני

2 קישוא

2 תפוחי אדמה גדולים

2 גזר

3 ביצים

2 כפות פירורי לחם

רבע כפית פלפל שחור

½ כפית כורכום

1 כפית מלח שטוחה

1 כפית אבקה מרק עוף פרווה

הוראות הכנה

מקלפים את הירקות ושוטפים היטב

מגרדים בפומפייה לתוך קערה וסוחטים

שטוחה, כפית אבקה מרק עוף פרווה, פירורי לחם, ביצים ומערבבים

לטעום ולהוסיף תבלינים לפי הצורך

מחממים שמן בסיר שמתאים לתנור ומוסיפים את העיסה למשך כ-5 דק' על אש גבוהה

מעבירים את הסיר לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות

להוציא את הפשטידה לאחר שהשחימה (כ-40 דקות)

בתיאבון

המתכון נועד להכוונה כללית בלבד. ייתכנו הבדלים בתוצאות הסופיות עקב שינויים בסוגי החומרים, שיטות ההכנה ותנאי הסביבה. ט.ל.ח, ואין אנו אחראים לכל שינוי בתוצאה הסופית.

״תזונה מזינה״ בשיתוף

© 2024 כל הזכויות שמורות לתזונה מזינה.

icons by freepik

Facebook-f Twitter Google-plus-g Pinterest
  • ראשי