עלה לאתר:
*לגרסה בשרית ניתן להוסיף כחצי קילו בשר טחון בתחילת המתכון
מכניסים לקערה את הביצה, הבצל, הכוסברה, הפטרוזיליה, הנענע, השום, והשמן
מוסיפים חצי כפית פלפל שחור, כפית שטוחה כורכום, כף פפריקה אדומה, כף מלח, וכחצי כף ארישה (למי שאוהב חריף)
מוסיפים שליש כוס מים מהברז ומערבבים לעיסה
מוסיפים בהדרגה את הסולת ומערבבים עד לקבלת מרקם של קציצה
בודקים טעמים ומוסיפים תבלינים לפי הצורך
לרוטב: מטגנים את הבצל, השום, רסק העגבניות, הסוכר, הפלפל השחור, הכורכום והמלח. מערבבים, מוסיפים את המים ומרתיחים
יוצרים מהעיסה קציצות בצורת ביצה ומכניסים לסיר כשהמים רותחים
מניחים בשכבות ומוודאים שהמים מכסים את הקציצות
מפרידים את הקציצות בעזרת כף למניעת הדבקות
מנמיכים את האש ומבשלים 30-45 דק' עד שמוכן ומכבים
בתיאבון
המתכון נועד להכוונה כללית בלבד. ייתכנו הבדלים בתוצאות הסופיות עקב שינויים בסוגי החומרים, שיטות ההכנה ותנאי הסביבה. ט.ל.ח, ואין אנו אחראים לכל שינוי בתוצאה הסופית.