עלה לאתר:
תקשיבו טוב, זה אחד הסלטים הטעימים שיש!!! סלטה משוויה שאין בית טוניסאי שלא מכין ליום שישי.
שוטפים את הפלפלים והעגבניות במים. לאחר מכן מייבשים אותם וצולים על הגז/בתנור.
לאחר שהם נחרכו מוציאים, שמים בשקית ניילון וקושרים אותה.
נותנים לתכולה להזיע כדי להקל על הקילוף.
פותחים את השקית, מקלפים את הפלפלים והעגבניות, מוציאים את הגרעינים של הפלפלים.
קוצצים הכול היטב.
בקערה נפרדת מקלפים את השום, קוצצים דק ולאחר מכן מוסיפים לעגבניות והפלפלים.
מוסיפים מלח לפי הטעם.
כשמגישים שמים מעל מעט שמן זית.
בתיאבון
המתכון נועד להכוונה כללית בלבד. ייתכנו הבדלים בתוצאות הסופיות עקב שינויים בסוגי החומרים, שיטות ההכנה ותנאי הסביבה. ט.ל.ח, ואין אנו אחראים לכל שינוי בתוצאה הסופית.