שוטפים היטב את הירקות מקלפים וחותכים לגודל בינוני מלבד הבצל והעגבנייה
קוצצים את הבצל ומטגנים בסיר עם שמן שחומם מעט מראש
מטגנים עד לשקיפות,מוסיפים את הירקות החתוכים
מתבלים בחצי כפית פלפל שחור, כפית כורכום, כף שטוחה מלח ,חצי כפית פלפל לבן, כף שטוחה אבקת מרק עוף פרווה(מי שאוהב מרק אדום יוסיף כף פפריקה אדומה)
מקלפים את העגבנייה, מגררים בפומפייה ומוסיפים לסיר עם הירקות
מטגנים מעט את כל הירקות, מוסיפים מים רותחים עד כיסוי הירקות ומרתיחים
לאחר הרתיחה, מנמיכים לאש קטנה עד שהירקות מתרככים
לטעום ולהוסיף תבלינים לפי הצורך
להוסיף לתבשיל מעט כוסברה קצוצה, לערבב, לכסות את הסיר ולכבות את הלהבה
בתיאבון
המתכון נועד להכוונה כללית בלבד. ייתכנו הבדלים בתוצאות הסופיות עקב שינויים בסוגי החומרים, שיטות ההכנה ותנאי הסביבה. ט.ל.ח, ואין אנו אחראים לכל שינוי בתוצאה הסופית.