בקערה נפרדת, להניח את הבצל, הפטרוזיליה, נענע, כוסברה, מנגולד ולפזר מעל כפית מלח, לאחר כ15 דק' להעביר למסננת, לשטוף אותם במי ברז ולסחוט מהנוזלים
להעביר לקערה עם הבשר
מוסיפים את התבלינים, את השום הקצוץ, הארישה, שמן וללוש את הכול יחד ביד
לנקות היטב את המעיים (אם משתמשים בסינטטי, משרים במים עד שמתרכך ונעשה גמיש)
בעזרת צנטר/משפך, מכניסים את המילוי למעיים ודוחפים. כל 20 ס"מ עוצרים, מותירים רווח קטן במעיים, ללא מילוי וממשיכים בצורה זו עד סיום המילוי
ניתן לבשל בתוך מרק של קוסקוס, במחלטה או בפקיילה
בתיאבון
המתכון נועד להכוונה כללית בלבד. ייתכנו הבדלים בתוצאות הסופיות עקב שינויים בסוגי החומרים, שיטות ההכנה ותנאי הסביבה. ט.ל.ח, ואין אנו אחראים לכל שינוי בתוצאה הסופית.