עלה לאתר:
מקלפים את הירקות ושוטפים היטב
מגרדים בפומפייה לתוך קערה וסוחטים
שטוחה, כפית אבקה מרק עוף פרווה, פירורי לחם, ביצים ומערבבים
מחממים שמן בסיר שמתאים לתנור ומוסיפים את העיסה למשך כ-5 דק' על אש גבוהה
מעבירים את הסיר לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות
להוציא את הפשטידה לאחר שהשחימה (כ-40 דקות)
בתיאבון
המתכון נועד להכוונה כללית בלבד. ייתכנו הבדלים בתוצאות הסופיות עקב שינויים בסוגי החומרים, שיטות ההכנה ותנאי הסביבה. ט.ל.ח, ואין אנו אחראים לכל שינוי בתוצאה הסופית.