דלג לתוכן
לוגו האתר פותחים שולחן אצל סבתא דייזי
  • ראשי
  • ראשי

ארטישוק עם אפונה

FM0   FC000010100:zzzzzz0 a16f 0780438d928021e816c14c0 bac 9c a219ca1ea4 841a3d1e0d 661a9d1e06 48197f1cc9 8418921ad9 8d1a251b30 961b1c1be3 9f1d461d33 a81e7c1e3d 9f1e6d1e66

עלה לאתר:

22/04/2025

מצרכים

שקית תחתיות ארטישוק קפואים (בעונה, רצוי 6-8 ראשי ארטישוק טרי, לאחר הסרת כל העלים)

3 ראשי שומר שטופים ופרוסים

½ שקית אפונה

1 בצל גדול קצוץ דק

3 כפות שמן

כף שטוחה אבקת מרק

2 כפות כוסברה חתוכה דק

2 עגבניות טריות מגורדות

הוראות הכנה

לטגן את הבצל בסיר עם שמן

להוסיף עגבניות מגורדות, תבלינים, אפונה, שומר וארטישוק תוך כדי ערבוב

להוסיף מים בגובה המרכיבים בסיר

להוסיף את אבקת המרק

מערבבים עד לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים עד שיתבשל

בתיאבון

המתכון נועד להכוונה כללית בלבד. ייתכנו הבדלים בתוצאות הסופיות עקב שינויים בסוגי החומרים, שיטות ההכנה ותנאי הסביבה. ט.ל.ח, ואין אנו אחראים לכל שינוי בתוצאה הסופית.

״תזונה מזינה״ בשיתוף

© 2024 כל הזכויות שמורות לתזונה מזינה.

icons by freepik

Facebook-f Twitter Google-plus-g Pinterest
  • ראשי