דלג לתוכן
לוגו האתר פותחים שולחן אצל סבתא דייזי
  • ראשי
  • ראשי

ארטישוק צהוב

ארטישוק צהוב

עלה לאתר:

22/04/2025

מצרכים

שקית תחתיות ארטישוק קפואים (בעונה, רצוי 6-8 ראשי ארטישוק טרי, לאחר הסרת כל העלים)

2 פרוסות מלימון טרי

מיץ מחצי לימון

1 כפית כורכום שטוחה

½ כפית פלפל שחור

1 כפית מלח

1 כף אבקת מרק עוף פרווה

הוראות הכנה

חותכים את תחתיות הארטישוק לרבעים ושמים בקערה

מחממים מעט שמן בסיר מוסיפים את התבלינים ומערבבים

מוסיפים את הארטישוק, ממלאים מים עד גובה התכולה ומגבירים את האש

מוסיפים את פרוסות הלימון ומיץ הלימון ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב מדי פעם

מנמיכים את האש, ומבשלים במשך כ-20 דקות

מוודאים שהארטישוק מבושל ומוסיפים זמן בישול לפי הצורך

בתיאבון

המתכון נועד להכוונה כללית בלבד. ייתכנו הבדלים בתוצאות הסופיות עקב שינויים בסוגי החומרים, שיטות ההכנה ותנאי הסביבה. ט.ל.ח, ואין אנו אחראים לכל שינוי בתוצאה הסופית.

״תזונה מזינה״ בשיתוף

© 2024 כל הזכויות שמורות לתזונה מזינה.

icons by freepik

Facebook-f Twitter Google-plus-g Pinterest
  • ראשי