עלה לאתר:
חותכים את תחתיות הארטישוק לרבעים ושמים בקערה
מחממים מעט שמן בסיר מוסיפים את התבלינים ומערבבים
מוסיפים את הארטישוק, ממלאים מים עד גובה התכולה ומגבירים את האש
מוסיפים את פרוסות הלימון ומיץ הלימון ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב מדי פעם
מנמיכים את האש, ומבשלים במשך כ-20 דקות
מוודאים שהארטישוק מבושל ומוסיפים זמן בישול לפי הצורך
בתיאבון
המתכון נועד להכוונה כללית בלבד. ייתכנו הבדלים בתוצאות הסופיות עקב שינויים בסוגי החומרים, שיטות ההכנה ותנאי הסביבה. ט.ל.ח, ואין אנו אחראים לכל שינוי בתוצאה הסופית.