מטגנים את הבצל והדלעת, בסיר עם מעט שמן, על אש גבוהה
מוסיפים את הסוכר, הקינמון והמלח עד להשחמה
מוסיפים את המשמשים והשזיפים וממלאים במים עד כס"מ מעל גובה התכולה
כשהמים מבעבעים, מנמיכים את האש ומבשלים מדי 10 דק' מערבבים ובודקים שלא חסר מים
לאחר כחצי שעה, לוודא שהתכולה התרככה והצטמצמה לכדי ריבה, ולכבות את האש (אם נשארו נוזלים, מסירים את המכסה ומבשלים עוד מספר דקות)
במחבת נפרדת קולים את האגוזים תוך כדי הקפצה
מוסיפים את האגוזים אל הריבה, מערבבים ומכבים
ניתן להגיש לצד קוסקוס
בתיאבון
המתכון נועד להכוונה כללית בלבד. ייתכנו הבדלים בתוצאות הסופיות עקב שינויים בסוגי החומרים, שיטות ההכנה ותנאי הסביבה. ט.ל.ח, ואין אנו אחראים לכל שינוי בתוצאה הסופית.