להוסיף 2 ליטר מים, כף וחצי מלח. כשהמים רותחים מוסיפים את החללם ומבשלים
כשהחללם מגיע לכדי חצי בישול, מוסיפים את החומוס והעדשים שבושלו בנפרד ומביאים לרתיחה
מנמיכים את האש ומבשלים במשך 10-15 דקות. מערבבים מדי פעם
מכבים את הגז ומשאירים את הסיר עם מכסה סגור במשך 15-20 דקות
בתיאבון
המתכון נועד להכוונה כללית בלבד. ייתכנו הבדלים בתוצאות הסופיות עקב שינויים בסוגי החומרים, שיטות ההכנה ותנאי הסביבה. ט.ל.ח, ואין אנו אחראים לכל שינוי בתוצאה הסופית.