דלג לתוכן
לוגו האתר פותחים שולחן אצל סבתא דייזי
  • ראשי
  • ראשי

עסבאנה

עסבאנה

עלה לאתר:

22/04/2025

מצרכים

מעיים של פרה / מעיים סינטטי

חצי קילו בשר טחון

חצי קילו קורקבנים של הודו

1 בצל גדול קצוץ דק

צרור פטרוזיליה קצוצה

צרור כוסברה קצוצה

צרור נענע קצוצה (ניתן גם כף נענע יבשה)

3 עלי מנגולד קצוצים ללא הגבעול

3/4 שיני שום קצוצות

2 כפות שמן

1 כף ארישה

1 כף מלח

1 כפית שטוחה פלפל שחור

1 כפית כורכום

1 כף פפריקה אדומה

½ כפית פלפל לבן

גרידה מאגוז מוסקט

1 כפית קינמון

הוראות הכנה

לנקות היטב את הקורקבנים ולטחון במעבד מזון

להכניס לקערה את הקורקבנים הטחונים והבשר הטחון

בקערה נפרדת, להניח את הבצל, הפטרוזיליה, נענע, כוסברה, מנגולד ולפזר מעל כפית מלח, לאחר כ15 דק' להעביר למסננת, לשטוף אותם במי ברז ולסחוט מהנוזלים

להעביר לקערה עם הבשר

מוסיפים את התבלינים, את השום הקצוץ, הארישה, שמן וללוש את הכול יחד ביד

לנקות היטב את המעיים (אם משתמשים בסינטטי, משרים במים עד שמתרכך ונעשה גמיש)

בעזרת צנטר/משפך, מכניסים את המילוי למעיים ודוחפים. כל 20 ס"מ עוצרים, מותירים רווח קטן במעיים, ללא מילוי וממשיכים בצורה זו עד סיום המילוי

ניתן לבשל בתוך מרק של קוסקוס, במחלטה או בפקיילה

בתיאבון

המתכון נועד להכוונה כללית בלבד. ייתכנו הבדלים בתוצאות הסופיות עקב שינויים בסוגי החומרים, שיטות ההכנה ותנאי הסביבה. ט.ל.ח, ואין אנו אחראים לכל שינוי בתוצאה הסופית.

״תזונה מזינה״ בשיתוף

© 2024 כל הזכויות שמורות לתזונה מזינה.

icons by freepik

Facebook-f Twitter Google-plus-g Pinterest
  • ראשי