עלה לאתר:
בקערה שמים את הקמח, השמרים, הסוכר והמים הפושרים
מערבבים, לשים, מוסיפים את השמן והמלח וממשיכים ללוש, עד לקבלת בצק אחיד, רך ונעים
מפזרים על הבצק מעט קמח, מכסים במגבת ומניחים לתפיחה (לקבלת לחמניות אווריריות יותר, יש לבצע התפחה נוספת)
לפזר קמח על משטח העבודה, לחלק את הבצק לכדורים שווים בגודל כדור טניס וליצור מכל כדור צורת לחמנייה קטנה
לכסות את הלחמניות במגבת ולהניח להתפחה
לטגן בשמן עמוק, משני הצדדים עד להזהבה
להוציא לצלחת עם נייר סופג
פותחים את הפריקסה וממלאים במרכיבי המילוי, כל אחד לפי טעמו
שיהיה בתיאבון
המתכון נועד להכוונה כללית בלבד. ייתכנו הבדלים בתוצאות הסופיות עקב שינויים בסוגי החומרים, שיטות ההכנה ותנאי הסביבה. ט.ל.ח, ואין אנו אחראים לכל שינוי בתוצאה הסופית.