דלג לתוכן
לוגו האתר פותחים שולחן אצל סבתא דייזי
  • ראשי
  • ראשי

במיה עם עוף

במיה עם עוף

עלה לאתר:

22/04/2025

מצרכים

שקית במיה קפואה

3 כרעיים עוף

2 בצל גדול

2 עגבניות

½ כפית פלפל שחור

½ כף מלח

1 כף כוסברה יבשה טחונה

1 כף פפריקה אדומה

הוראות הכנה

לרוקן תכולת שקית במיה קפואה לקערה ולצקת עליה מים רותחים

לסנן היטב

לטגן קלות את הבמיה בסיר ולהעביר לקערה

בקערה נפרדת מקלפים את העגבניות ומגרדים בפומפייה

מנקים את העוף היטב

חותכים בצל לרצועות, מחלקים את הכרעיים לשוק וירך ומכניסים לסיר שבו טוגנה הבמיה

מטגנים את הבצל והעוף עד להשחמה קלה

מוסיפים את הבמיה ואת העגבניות שרוסקו לסיר, מוסיפים מים רותחים עד גובה התבשיל

מתבלים בפלפל שחור, מלח, כוסברה יבשה טחונה ופפריקה אדומה

מערבבים ומכסים את הסיר

לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש, בודקים טעמים ומשלימים תיבול לפי הצורך

מכסים את הסיר ומבשלים עד אידוי וצמצום הרוטב

בתיאבון

המתכון נועד להכוונה כללית בלבד. ייתכנו הבדלים בתוצאות הסופיות עקב שינויים בסוגי החומרים, שיטות ההכנה ותנאי הסביבה. ט.ל.ח, ואין אנו אחראים לכל שינוי בתוצאה הסופית.

״תזונה מזינה״ בשיתוף

© 2024 כל הזכויות שמורות לתזונה מזינה.

icons by freepik

Facebook-f Twitter Google-plus-g Pinterest
  • ראשי