מנקים את חזה העוף וחותכים אותו לקוביות קטנות או טוחנים.
חותכים את הביצים לקוביות.
מכניסים לקערה את חזה העוף והביצים.
מוסיפים את כל התבלינים, מערבבים ומוסיפים עוד 3 ביצים טריות ולחם מגורד.
מערבבים, שמים בשקית קוקי וסוגרים.
למרק:
מחממים שמן בסיר, מוסיפים את הסלרי ומטגנים קלות.
ממלאים כחצי סיר במי ברז ומוסיפים את כל התבלינים.
כשהמים רותחים מוסיפים חלקי עוף (לבחירה).
מכניסים פנימה את השקית קוקי עם הדבאחייה.
כשהמרק מבעבע, מנמיכים את האש.
מבשלים, עד שהדבאחייה מתקשה. ניתן לחורר את השקית בעזרת מזלג, ולבשל למשך 15-20 דק' נוספות.
כשהמרק מוכן, מוציאים את הדבאחייה משקית הקוקי וחותכים לפרוסות. מוזגים את המרק לצלחת עמוקה.
ושיהיה בתיאבון.
המתכון נועד להכוונה כללית בלבד. ייתכנו הבדלים בתוצאות הסופיות עקב שינויים בסוגי החומרים, שיטות ההכנה ותנאי הסביבה. ט.ל.ח, ואין אנו אחראים לכל שינוי בתוצאה הסופית.